avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... revenirea la indemnizatia fixa pentru cresterea ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

revenirea la indemnizatia fixa pentru cresterea copilului si PFA

Buna ziua,

dupa cum stiti de luna viitoare se va renunta la indemnizatia pt cresterea copilului de 85% din venituri si se aplica una fixa, adica cea veche de 600 lei. In cazul meu, primesc indemnizatie 85% din salariul plus 85% din venitul PFA din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului, intrerupand si activitatea PFA pe perioada indemnizatiei. Daca se revine la vechea indemnizatie fixa, am dreptul sa primesc cei 600 lei fiind in concediu pt cresterea copilului ca salariat si sa continui / sa reincep activitatea ca PFA ? Imi poate raspunde cineva? Cum era inainte? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
monaraus, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil ivanc ivanc Va rog sa-mi spuneti daca am calculat bine? Am 6 luni salariu net 880 iar restul suma totala este 7771 si am adunat 5280+7771=13051 13051*0,85=11093 Suma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului luisa26 luisa26 intrebarea mea este daca se calculeaza 85% din salarul fiecarei mamici sau este un sla standard fix 600ron. la salarul meu de 950 ron bani in mana cat ar fi ... (vezi toată discuția)
Daca am salariu pe cartea de munca 360 ron/luna cu 4 h/zi, indemnizatia de crestere copil este tot 600 ron + 200 alocatie copil? darkangl_ro1 darkangl_ro1 Buna ziua, am si eu o intrebare,am auzit de curand ca indemnizatia pentru crestere copil, se va calcula de acum inainte, conform salariului dupa cartea de ... (vezi toată discuția)