avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie ANAF pt impozit pe profit neplatit la o firma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie ANAF pt impozit pe profit neplatit la o firma cu ZERO activitate

Buna ziua,

Am o firma infiintata in 2003, ca nu a avut niciun fel de activitate , deci nu a generat nici profit in toti acesti ani.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva clarificari:
- de ce ANAF transmite somatii standard cu aceasi suma de plata de 550 lei, infiderent daca firma a avut sau nu profit?
- care este instanta competenta in baza prev art 172-173 /OG 92 din 2003?
- cu un model de contestatie impotriva acestui titlu executoriu?

Cu stima,
JDB
Cel mai recent răspuns: Jane Doe Bucuresti , utilizator 12:00, 11 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Doamna va multumesc!
Firma are activitatea suspendata din 2006, asa ca nici macar impozit forfetar nu pot spune ca au de luat :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie împotriva deciziei de impunere mioara2012 mioara2012 buna ziua! Daca am facut o contestatie la decizia de impunere pt ca nu s-a emis respectand art 27 si 28 din codul de procedura fiscala si nu am solicitat (in ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie lovdreams lovdreams Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie impotriva unei decizie de executare silita de le FISC sau sa-mi zica pe ce site as putea sa gasesc ? ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita intrebsieu intrebsieu Buna, va rog daca ma poate ajuta sa ma lamuresc cu o situatie de Executare Silita. Detin un PFA si am ramas restant cu plata la finante. Si am primit astazi ... (vezi toată discuția)