avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Citatie accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Citatie accident usor

Ce se poate face ca sa nu ti se suspende permisul ? Daca se aduce o constatare amiabila cu data producerii accidentului anuleaza dosarul ?
Cel mai recent răspuns: cristian1977 , utilizator 22:46, 11 Mai 2010
Pentru a primi un raspuns concret si care sa va fie de folos este bine sa detaliati cele intamplate.
in urma unui accident usor , cel care circula pe drumul cu prioritate a sarit de pe banda lui pe linia de tramvai pe sensul lui de mers si m-a acrosat in intersectie, a refuzat constatarea amiabila ,nu a dorit rca-ul , a zis ca si-o repara singur ,nu a luat datele mele personale si s-a dus la politie si a declarat accidentul ca sa-si ia dovada de reparatie si sa ramana cu satisfactia ca imi vor lua permisul, Am primit citatia la o saptamana . Eu mi-am reparat masina . Ce se mai poate face in cazul acesta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neacordare prioritate axa_andrei axa_andrei Buna ziua, Am avut un incident cu o masina intr-o intersectie dirijata prin indicatoare si in care eu aveam indicator de cedeaza trecerea, insa ... (vezi toată discuția)
Nesigur de vinovatie intr-un accident de masina mariusbesu mariusbesu Buna ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier in care masina pe care o conduceam a fost lovita de o masina \\"Scoala\\". Mai jos voi descrie ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara polita rca Andreea Lucia Andreea Lucia Buna ziua! Pe data de 14.07.2020 m-am ales cu un accident auto. Eu ma aflam pe banda 2 si doream sa schimb banda pe banda 1 semnalizand, deoarece doream sa ... (vezi toată discuția)