avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... extras cf sau titlu de proprietate?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

extras cf sau titlu de proprietate?

daca pe extrasul cf scos de la o.c.p.i apare o parcela cu o suprafata de 4535 mp2 si pe titlu de proprietate dat de la primarie apare 4500 mp2 care este corect si care este fals?sau este greaseala cui?
Cel mai recent răspuns: iuli113 , utilizator 17:51, 12 Mai 2010
Tilul de proprietate primeaza, verificati daca parcela a fost masurata corespunzator si sa se indrepte eroarea din CF.
greseala e in titlu.. corect e la cf
gabescu a scris:

Tilul de proprietate primeaza, verificati daca parcela a fost masurata corespunzator si sa se indrepte eroarea din CF.

titlu sa eliberat anterior masuratorilor la cf asa ca, corect este in cf.. imi mentin opinia
cf este de mult eliberat iar titlu este recent...corect este in cf..multumesc!ce se poate face in continuare cu acest titlu?

cum se poate repara aceasta greseala?deoarece vreau sa fac o succesiune si presupun ca nu se poate face sau se poate face numai cu cf?
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
iuli113, utilizator
Corect este in actele care au stat la baza intabularii dreptului de proprietate...Daca in acele acte scrie 4535 mp, solicitati corectarea TP...totusi, parca auzisem ca, mai nou, OCPI-ul accepta o diferenta de +/- 2% fata de totalul suprafetei pentru care se efectueaza masuratoarea cadastrala, ca marja de eroare...,

Alte discuții în legătură

Titlul de proprietate emis cu "indiviziune" Anna63 Anna63 Ati putea sa ma lamuriti care este procedura legala prin care se poate completa cu numarul de tarla , parcela si vecinatati o suprafata de teren extravilan ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)
Servitute si superficie - inscriere in cf smeagull smeagull Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: pentru un imobil in constructie, am stabilit cu compania furnizoare de energie electrica ... (vezi toată discuția)