avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in perioada unui concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in perioada unui concediu fara plata

In cazul in care angajatorul intiaza concediu fara plata conform art.43 al5 din CCM national, acesta poate fi intrerupt de un medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 8 Noiembrie 2012
Atat pe perioada CFP , cat si a concediului medical c.i.m. este suspendat .. nu cred ca este posibila o suspendare la suspendare.
1. Normele de aplicare a OUG158/2005 spun:
Art. 16. -
(1) Asiguraţii a căror incapacitate temporară de muncă a survenit în timpul concediului de odihnă sau al concediului fără plată beneficiază de indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă, concediul de odihnă sau fără plată fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate să fie reprogramate.

2. Deci nu veti scapa de CFP ci numai il veti amana.
Va multumesc.
am si eu o situatie in care unul din salariati a intrat in cfp, iar pe aceiasi perioada are si concediu medical.Eu i-am operat cfp-ul in revisal.Cum procedez?iar pe stat cum va aparea?si cu cfp si cu medical?multumesc
Aveti raspunsul mai sus dat de dl. Valeriu...
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Intrerupere cfp denisavera denisavera Daca in prezent ma aflu in CFP si am suferit un accident,am dreptul sa intrerup CFP pentru a beneficia de concediu medical?astept raspuns urgent.Multumesc ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si concediu medical - revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Un salariat care se afla in concediu fara plata in perioada 13.03.2019-30.04.2019, a adus concediu medical din 01.04.2019-10.04.2019. Cum operez ... (vezi toată discuția)
Cfs si cm Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical? multumesc (vezi toată discuția)