avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in perioada unui concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in perioada unui concediu fara plata

In cazul in care angajatorul intiaza concediu fara plata conform art.43 al5 din CCM national, acesta poate fi intrerupt de un medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 8 Noiembrie 2012
sara mihu

In acest caz, se va inceta suspendarea c.i.m. ca urmare a CFP-ul si pe statul de plata va figura in concediu medical .. suspendarea de drept a c.i.m. primeaza in fata oricarei suspendari ...
Dupa concediul medical, salariatul isi poate relua CFP ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere cfp denisavera denisavera Daca in prezent ma aflu in CFP si am suferit un accident,am dreptul sa intrerup CFP pentru a beneficia de concediu medical?astept raspuns urgent.Multumesc ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata si concediu medical - revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Un salariat care se afla in concediu fara plata in perioada 13.03.2019-30.04.2019, a adus concediu medical din 01.04.2019-10.04.2019. Cum operez ... (vezi toată discuția)
Cfs si cm Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical? multumesc (vezi toată discuția)