avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Site download
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Site download

Buna seara. In scurt timp as vrea sa lansez un site de download filme, programe, muzica si jocuri. Pe site ca mai fi o lista cu radio-uri online, id uri messenger si jocuri online. As vrea sa stiu daca un astfel de site este legal. Eu pe site voi folosi link uri catre alte site uri de genul filebox, dump, fisierulmeu, etc.
Cel mai recent răspuns: Dinu Turcanu , Consilier juridic 12:39, 14 Mai 2010
Prin Codul Penal ii mai spune "favorizarea infractorului" :">
Nici sa publicati ID-uri fara acordul proprietarilor acestora nu este tocmai legal.
gabriell86 a scris:

Buna seara. In scurt timp as vrea sa lansez un site de download filme, programe, muzica si jocuri. Pe site ca mai fi o lista cu radio-uri online, id uri messenger si jocuri online. As vrea sa stiu daca un astfel de site este legal. Eu pe site voi folosi link uri catre alte site uri de genul filebox, dump, fisierulmeu, etc.

Aveti nevoie de autorizatii de la UCMR-ADA pt muzica, de acorduri cu casele de discuri si distribuitorii de filme, etc. Un astfel de site este legal doar daca aveti toate acordurile si autorizatiile necesare.
sa inteleg ca site urile de pe care se pot downloada muzica filme si alte alea sunt practic ilegale?
Marea majoritate sunt situri pirat, si da, sunt ilegale.

Alte discuții în legătură

Magazin online de muzica smarty67 smarty67 Ma poate indruma si pe mine cineva?....vreau sa-mi deschid un magazin online de muzica cu download piese direct de pe site. Imi trebuie ceva autorizatii? Eu am ... (vezi toată discuția)
Taxa pt radio online privind drepturile de autor claudiu.ar claudiu.ar buna ziua, vreau sa fac un radio online si sa pun muzica comerciala.pe viitor o sa bag si reclame. as dori sa stiu cat ma costa taxa pe drepturile de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)