avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCM la niv ramura alimentara si bauturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCM la niv ramura alimentara si bauturi

care se mai aplica???
in 2006 era CCM la nivel de ramura alimentara, bauturi si tutun
in 2007 este CCM la niv agricultura, alimentara si tutun si ..bauturile unde sunt???
aveti cunostinte ca s-ar fi prelungit cel din 2006 cel cu nr. 81/2006???
ce stiti??
Cel mai recent răspuns: gogu.g , utilizator 15:19, 23 Martie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
cred ca se aplica CONTRACTUL Nr. 2560 din 29 noiembrie 2006
Contract colectiv de muncă pentru anii 2006 - 2007 la nivel de grupuri de angajatori, societăţi comerciale, staţiuni de cercetare şi producţie, unităţi bugetare, din domeniul agriculturii, alimentaţiei şi tutunului, ..................
cel din 2005-2006 nu mai e valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare !!!! julien_slbz julien_slbz citez din CCMN 2007-2010...art. 103 In contractele colective de munca incheiate la nivel de unitate de catre sindicate in numele salariatilor, partile ... (vezi toată discuția)
Ccm la nivel de ramura madylumy madylumy buna ziua, am si eu nevoie de ccm la nivelul ramurii industriei alimentare pentru codul 1071, care se aplica pe anul 2011, nu am gasit nicaieri, pentru ca o ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua , lucrez la o fabrica ce se ocupa cu fabricarea produselor lactate si a branzaturilor? este cumva un contract colectiv la nivel de ramura pentru ... (vezi toată discuția)