avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... neinregistrare platitor accize
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

neinregistrare platitor accize

am infiintat un srl si am inceput sa import cafea din ungaria. zilele trecute am depus la finante dosarul de autorizare import produs accizabil si am aflat ca am desfasurat ilegal activitatea comerciala pana la acest moment. doresc sa platesc toata acciza datorata statului. care ar fi modalitatea in care as putea "acoperi" neinregistrarea in termen ca platitor de accize?
fapta e contraventie/infractiune?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:48, 26 Martie 2007
pai cel mai repede la finante te pot lamuri......si codul fiscal ca sa fii si tu putin in teme cand ajungi la ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pot vinde bere produsă în românia fără să am ... ScorpioVlad ScorpioVlad Buna ziua. Pot vinde bere produsă în România fără să am licență pentru vânzarea de alcool? (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara bauturi alcoolice si cafea prajita viniqum viniqum Buna ziua , Florin Chiriac este numele meu , iar compania pe car eo reprezint vrea sa achizitioneze spre vanzare bauturi alcoolice( vin linistit , bere) ... (vezi toată discuția)
Accizarea tutunului produs in tara in cazul in care se doreste comercializarea sub forma de tutun vrac, ambalat la diferite gramaje. Conrad Conrad Nu reusesc sub nici o forma sa obtin informatii exacte in legatura cu accizarea tutunului. Situatia este urmatoarea: Producatorul X are o productie de x ... (vezi toată discuția)