Intr/un dosar de cercetare penala a fost dispus un raport contabil si expertul a intocmit unul extrajudiciar cu o multime de aberatii ,dar pentru care eu am solicitat anularea acestuia.Cam dupa doua saptamani de la primirea acestuia administratorul blocului a afisat un rezumat al raportului spicuind dupa bunul plac.Din ceea ce este scris in raport mai nimic nu este adevart,iar in urma rezumatului facut de administrator consider ca este o denigrare a imaginii mele deaorece este expus la avizier si/l vede orice persoan[ care intra pe scara >copiii mei,rude prieteni si vecini.
Consider ca pana la pronuntarea unei instante nimeni nu se poate pronunta si nu stiu ce as putea a fac impotriva acestui individ.
In situatia in care aveti dovezi cu acte si cu martori ,puteti formula impotriva respectivei persoane plangere penala pentru calomnie,conform art.206 c.pen
Sigur ca am martori informatia fiind la avizier ,documente justificative nu am foarte multe pentru ca acestea sunt la el,dar acesta se pronunta clar asupra vinovatiei mele .Asupra raporului de expert. extrajudiciara eu nu am depus obiectiuni deaorece am cerut anularea acestui pentru incalcarea codului de proc.penala fiind dispus intr/o ancheta penala de catre politie.Politistul care se ocupa de caz a spus ca este o gresala si asteapta dispozitia procurorului.
dar eu pot face obiectiuni cu documente clare ca aproape fiecare enunt de acolo este eronat.
Dar administratorul nu spune ca ceea ce este scris acolo este conform raportului ci ca eu ma fac vinovata de tot ceea ce srie in raport,dar fara al afisa sau cita dn acesta.
Incercati sa analizati cu responsabilitate avantajele /dezavantajele ,demararii unor dispute,actiuni noi
Fiind cauza in cercetare,demersul administratorului,constituie abuz
Mai mult ,administratorul ca si angajat al asociatiei de proprietari,nu are autoritatea sa se implice in activitati de genul celor sesizate de dvs
Expertiza tehnica auto
ujiman
Accident rutier cu victime.
M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala.
A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)