avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inchiriere apartament in regim hotelier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inchiriere apartament in regim hotelier

Cam ce ar trebui sa fac (din punct de vedere legal, birocratic, hartogarii... etc.) ca sa inchiriez un apartament in regim hotelier. Pot sa ma organizez ca si PFA? Ce cod CAEN? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cristin1978 , utilizator 10:17, 6 Septembrie 2019
ca PFA puteti doar daca aveti atestat in turism sau studii de specialitate, in caz contrar va trebui sa infiintati un SRL
Multumesc pt raspuns. Nu este suficient studii superioare de comert-marketing? Eu am deja un PFA pe comert ambulant (5263) si ma gandeam la o adaugare al unui al cod CAEN.

Pe de alta parte, ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa obtin vreun aviz de pe undeva sau acordul vecinilor.
Mersi inca o data!
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Multumesc pt raspuns. Nu este suficient studii superioare de comert-marketing? Eu am deja un PFA pe comert ambulant (5263) si ma gandeam la o adaugare al unui al cod CAEN.

Pe de alta parte, ma intereseaza sa stiu daca trebuie sa obtin vreun aviz de pe undeva sau acordul vecinilor.
Mersi inca o data!

Puteti detalia daca ap. se afla in locuinta detinuta de dvs. in totalitate, si care e destinatia spatiului?

Alte discuții în legătură

Acceptul locatarilor pentru infiintarea si desfasurarea activitatii societatilor comerciale la parter sorin12 sorin12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:sant proprietarul unui spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte,care are destinatia ... (vezi toată discuția)
Inchiriere locuinta marcel1995 marcel1995 Eu ca propietarul (persoana fizica ) unui spatiu cu destinatie LOCUINTA am dreptul sa inchiriez ca si spatiu pt petrecere privata ,2. sau am dreptul sa cazez ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa infiintez pfa impozitare in sistem real? BalinPetru BalinPetru Vreau sa inchiriez un apartament in regim hotelier si sa platesc impozit in sistem real. 1. Este obligatoriu sa-mi fac un PFA la Oficiul Reg. Comertului sau ... (vezi toată discuția)