Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania autoturismul , in luna decembrie 2008.Ma intereseaza daca pot recupera contravaloarea taxei platite la acea data.Astazi 14.05.2010 am depus o cerere la Finante Publice prin care am cerut restituirea banilor.Raspunsul va fi cel mai probabil negativ.Pot recupera banii in instanta avand in vedere data la care a fost introdus in tara si inmatriculat , autoturismul?
Multumesc anticipat!
Cu mult respect as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra doamna avocat Larisa Dudciuc pentru recuperarea taxei de poluare.
Pe data de 09-07 -2008 am cumparat o masina din Germania fabricatie 11-06 -1997,euro 2,dar in referatul de calcul al taxei de poluare scrie ca masina are anul de fabricatie in 1998 ,iar prima inmatriculare a fost in data de 08-01-2008.Taxa de poluare am platito pe data de 12-12 2008 in suma de 3765.Am toate actele necesare recuperarii taxei de poluare,dar numai daca se poate,mentionez ca sunt din judetul Mehedinti
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.