avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa poluare(auto)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa poluare(auto)

Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania autoturismul , in luna decembrie 2008.Ma intereseaza daca pot recupera contravaloarea taxei platite la acea data.Astazi 14.05.2010 am depus o cerere la Finante Publice prin care am cerut restituirea banilor.Raspunsul va fi cel mai probabil negativ.Pot recupera banii in instanta avand in vedere data la care a fost introdus in tara si inmatriculat , autoturismul?
Multumesc anticipat!
Cu mult respect as avea nevoie de ajutorul dumneavoastra doamna avocat Larisa Dudciuc pentru recuperarea taxei de poluare.
Pe data de 09-07 -2008 am cumparat o masina din Germania fabricatie 11-06 -1997,euro 2,dar in referatul de calcul al taxei de poluare scrie ca masina are anul de fabricatie in 1998 ,iar prima inmatriculare a fost in data de 08-01-2008.Taxa de poluare am platito pe data de 12-12 2008 in suma de 3765.Am toate actele necesare recuperarii taxei de poluare,dar numai daca se poate,mentionez ca sunt din judetul Mehedinti
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pentru logan nou moc_laura moc_laura Buna ziua, am tot urmarit topicele pe tema mult controversatei taxe de prima inmatriculare si vreau sa stiu daca se poate recupera si pentru autoturismele ... (vezi toată discuția)