avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anulare hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anulare hotarare definitiva si irevocabila

buna ziua!am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu un sfat.am avut un proces pe rol de contestatie a unei amenzi de suspendare a permisului.dupa primul termen am primit hotararea ca am pierdut procesul ca nefondat.am facut recurs cu motivele ca mi s-a inregistrat gresit locatia unde s-a intamplatlocalitatea nici nu existaamenda a fost depasire neregulamentara cu toate ca nici un semn nu-mi interzicea acest lucru.cum s-a putut lua o hotarare cand judecatorul nici nu stie unde s-a intamplat,pe pv e o adresa iar in hotarare e alta.ce cale de atac mai am acum daca la recurs mi s-a spus ca motivele sunt nefondate si hotararea este definitiva si irevocabila.multumesc pt raspunsuri
Cel mai recent răspuns: mihaela daniela , utilizator 09:40, 17 Mai 2010
1. Nici o cale de atac in care sa invocati motivele de fond aratate de d-voastra.
2. De principiu orice hot.judecatoreasca definitiva si irevocabila poate fi atacata pe cale extraordinara insa numai pentru motivele clar si precis determinate de lege pe calea contestatiei in anulare ori a revizuirii. In situatia d-voastra nu mai aveti nici o cale de atac.
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Nu mai exista alte cai de atac,decat daca sunt intrunite disp.art 317 si urm.c.pr.civ,daca exista motive legale pentru a formula a formula o contestatie in anulare
multumesc pt raspunsuri .acum trebuie sa astept hotararea acasa si apoi predau permisul la politie?asa mai castig cateva zile.
Decizia de recurs nu va soseste acasa,deci trebuie sa mergeti la arhiva instantei de pentru a face copie de pe aceasta.
multumesc pt raspuns!dar de ce nu imi vine hotararea acasa pt ca in ziua procesului judecatoarea a spus ca hotararea ramane in pronuntare iar eu am aflat raspunsul de pe internet abia pe data de 13,.procesul a fost pe 3 mai 2010 acum care e ultima zi cand trebuie sa predau permisul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2010
mihaela daniela, utilizator

Alte discuții în legătură

Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Renuntare la apel-efecte robix robix Buna ziua! Am introdus o cerere de chemare in judecata avand ca obiect \"contestatie proces verbal de contraventie\". Sunt sofer de meserie si am ... (vezi toată discuția)