buna ziua!am si eu o rugaminte cine ma poate ajuta cu un sfat.am avut un proces pe rol de contestatie a unei amenzi de suspendare a permisului.dupa primul termen am primit hotararea ca am pierdut procesul ca nefondat.am facut recurs cu motivele ca mi s-a inregistrat gresit locatia unde s-a intamplatlocalitatea nici nu existaamenda a fost depasire neregulamentara cu toate ca nici un semn nu-mi interzicea acest lucru.cum s-a putut lua o hotarare cand judecatorul nici nu stie unde s-a intamplat,pe pv e o adresa iar in hotarare e alta.ce cale de atac mai am acum daca la recurs mi s-a spus ca motivele sunt nefondate si hotararea este definitiva si irevocabila.multumesc pt raspunsuri
1. Nici o cale de atac in care sa invocati motivele de fond aratate de d-voastra.
2. De principiu orice hot.judecatoreasca definitiva si irevocabila poate fi atacata pe cale extraordinara insa numai pentru motivele clar si precis determinate de lege pe calea contestatiei in anulare ori a revizuirii. In situatia d-voastra nu mai aveti nici o cale de atac.
Nu mai exista alte cai de atac,decat daca sunt intrunite disp.art 317 si urm.c.pr.civ,daca exista motive legale pentru a formula a formula o contestatie in anulare
multumesc pt raspuns!dar de ce nu imi vine hotararea acasa pt ca in ziua procesului judecatoarea a spus ca hotararea ramane in pronuntare iar eu am aflat raspunsul de pe internet abia pe data de 13,.procesul a fost pe 3 mai 2010 acum care e ultima zi cand trebuie sa predau permisul?