avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... BUNAZIUA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

BUNAZIUA

bunaziua am si eu o nelamurire am facut un accident acum in luna mai iar la echilotest mia iesit 1.08 sunt la prima abatere accidentul a fost fara victime sau bagube materiale si fara plangeri. credeti ca o sa-mi mai iau vreo data permisul sau care ar fi pedeapsa? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 11:24, 15 Mai 2010
Trebuia sa postati in sectiunea de drept penal.
Cel mai probabil ca permisul d-voastra va fi anulat si va trebui sa-l luati din nou. O sa fie si o pedeapsa penala foarte probabil cu suspendare.
Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80g/l alcool pur in sange, constituie infractiune potrivit art.87al.1/ Oug195/2002 si se pedepseste cu inchisoare de la 1-5 ani.Avand in vedere ca nu aveti antecedente penale, aveti sanse sa obtineti o pedeapsa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei sau cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, caz in care permisul dvs.va fi anulat si veti putea obtine un altul dupa trecerea unui termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii penale de condamnare, in cond.art.116 al 1 lit b) si al.3 din aceeasi ordonanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan clarias clarias Buna ziua,am si eu urmatoarea problema-un sofer prins de politie in trafic cu alcoolemie de 0,95 la mie- ce se intimpla cu permisul lui(e anulat sau e ... (vezi toată discuția)
Baut la volan irodbogdan irodbogdan Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)