avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum intru in propria locuinta nefinalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum intru in propria locuinta nefinalizata

In anul 2008 am incheiat un antecontract , iar in februarie 2010 un contract de vanzare - cumparare pentru o locuinta intr-un ansamblu rezidential nou . Termenul de predare este deja depasit cu un an si jumatare iar in prezent nu se mai lucreaza .
Locuinta nu este inca racordata la utilitati .
M-a hotarat sa continui finisajele interioare si racordarea la utilitati pe cont propriu . , desi trebuia sa primesc locuinta ,, la cheie ,, dar nu stiu cum sa procedez pentru a intra in posesia ei , in absenta unui proces - verbal de predare rimire incheiat cu dezvoltatorul .
Cel mai recent răspuns: melaniaang , utilizator 23:57, 15 Mai 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre c-tie semifinisate ili47 ili47 Care este diferenta intre case semifinisate si cu predare la cheie ? asi dori care lege sau ordin reglementeaza ?sau unde sa caut despre C-tii ? multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua, am achizitionat un imobil in august 2021,cu antecontract ... iuliac20 iuliac20 Buna ziua, am achizitionat un imobil in august 2021,cu antecontract de vanzare-cumparare,achitand integral valorea imobilului,termenul initial de incheiere ... (vezi toată discuția)
Casa la cheie ce inseamna termenul de "casa la cheie", va rog? ... divergentu divergentu Casa la cheie Ce inseamna termenul de \"casa la cheie\", va rog? Am incheiat un contract cu un constructor pentru casa la cheie. Am achizitionat terenul si ... (vezi toată discuția)