avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... adaptarea trotuarelor pentru acces fotoliu rulant
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

adaptarea trotuarelor pentru acces fotoliu rulant

buna ziua. exista vre-o forma de finantare nerambursabila pentru identificare si adaptare a trotuarelor cu borduri imposibil de escaladat pentru o persoana imobilizata in scaun rulant? multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 17:19, 16 Mai 2010
Da, exista. Sunt finantarile nerambursabile castigate de firme clientelare care isi permit sa nu respecte legislatia in vigoare care prevede obligatia executarii trotuarelor cu acees a tuturor persoanelor.

In acest caz, prin punerea in practica a acquis-ului comunitar, legislatia romaneasca este corigenta, daca nu repetenta!
Trecand peste raspunsul emotional oferit de userul Darie Tudor, trebuie ca intotdeauna sa aveti in vedere ca un proiect nu poate sa vizeze decat proprietatea solicitantului de finantare. Nu se pot realiza proiecte care au ca efect alterarea starii unor active ce nu va apartin.

Prin urmare, de adaptarile trotuarelor este responsabila autoritatea dvs. locala, iar dvs. nu aveti ce sa faceti altceva decat sa va adresati primariei si consiliului local din localitatea unde considerati ca se impun aceste adaptari.
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare cale de acces proprietatea primariei krristy krristy Am incercat sa caut un post asemanator insa nu am gasit. Daca exista va cer scuze:\"> Problema mea este urmatoarea: sunt proprietarul unui imobil situat in ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare fundatie si camin de batrani particular alinamoni alinamoni Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Oug nr. 34/2009 DRAGANLARISA DRAGANLARISA buna ziua! sunt administratorul unei societati de intermediere, platesc impozit pe venitul microintreprinderilor trimestrial. va rog sa ma lamuriti ce e cu ... (vezi toată discuția)