avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... acte necesare pentru a putea lucra in domeniul ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

acte necesare pentru a putea lucra in domeniul contabilitate in Italia

buna ziua as dori sa stiu si eu ce acte imi trebuiesc pentru a profesa pe teritoriul Italiei in domeniul finante-contabilitate, avand in vedere ca am terminat o faculatate acredita(din discutia purtata cu reprezentantul facultatii a reiesit faptul ca diploma ar trebui tradusa, fiind nevoie si de o cerere adresata catre Ambasada)
Cel mai recent răspuns: gunnar , utilizator 12:49, 14 Iunie 2010
vezi pe [ link extern ]
sunt persoane care si-au recunoscut profesia sau diploma in italia.
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
gunnar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de pareri...... help ... just.me just.me Am terminat dreptul, am luat licenza cu brio...dar am ales sa nu continui si sa parasesc Romania. Sunt in Italia de 2 ani si am muncit ca colaborator la o ... (vezi toată discuția)