avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fiecare problema are o rezolvare.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fiecare problema are o rezolvare.

Pentru a gasi raspunsuri la probleme de multe ori ai nevoie de o carte. Insa nu toate cartile sunt de referinta, aici puteti face diferenta singuri, fiind prezentate toate cartile aparute in domeniul juridic. De la ghiduri pentru studenti, manuale explicative pe intelesul tuturor pana la tratate aprofundate scrise de mari profesori universitari. Scopul site-ului www.cartejuridica.net este de a va face cunoscute noutatile legislative si editoriale, tot site-ul avand un singur domeniu DREPT. Va asteptam pe site-ul nostru si speram ca va vom fi de folos in rezolvarea problemelor Dvs.
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 21:19, 1 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
aveai si vreo intrebare?:-/
romy, tu vezi intrebari partout in jurul tau?:P eu chiar ma bucur la auzul unei afirmatii strong, sanatoase si plina de voie buna. dar ce ne-am face daca oamenii nu si-ar pune intrebari si nu s-ar parui prin instante?:D
in viziunea mea, acest forum e intrebari si raspunsuri#-o
Altfel ce rost avem noi?
avem rosturi, si chiar importante, precum cele de la faianta, gresie:D...dar oare forumul e numai un loc unde se intreaba, nu si un loc unde se aduce la cunostinta?....prin afirmatii?:)

Alte discuții în legătură

Picatura de cultura... Radu Gabrian Radu Gabrian Rautatea,prostia,mitocania ajunsa la nivel de virtute,indolenta,suficienta,dar si indiferenta fata de tot si de toate,pot fi vindecate numai cu ... (vezi toată discuția)
Fals si inselaciune in contract ContSters116948 ContSters116948 Buna tuturor, va prezint mai nou urmatoarea speta: am fost contactat de o fosta colega de fac. si ma pus la curent cu ce a patit,nu am stiut ce sa-i spun ca ... (vezi toată discuția)
Refuz! -l-ati citit?? ContSters103249 ContSters103249 De azi refuz sa mai plătesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti ,ne-educati, care nu au in vedere ... (vezi toată discuția)