avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratie bani la gri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratie bani la gri

Buna ziua,
as dori sa stiu cum pot declara banii primiti ca salariu dar care nu se regasesc pe stat?
La angajare am negociat si acceptat un salariu de inceput de 1200 ron. Problema e ca mi-au pus pe cim 1200 brut , dar eu primesc 1200 in mana. Cum pot declara pe anul 2009 , sumele incasate ca diferenta de la 893 la 1200 ron?
Vreau sa declar banii si sa platesc impozitul.
Cel mai recent răspuns: eleonora78 , utilizator 10:07, 17 Mai 2010
Cum? Nu puteti face asa ceva, ati recunoaste evaziunea fiscala ce o face angajatorul dvs. Discutati cu angajatorul sa va mareasca salariul, atat si nimic mai mult, altfel acel gri poate cauza grave prejudicii angajatorului dar si dvs.
Nu ma intereseaza de evaziunea fiscala pe care o face angajatorul meu. I-am explicat ce inseamna si ce pateste. Chiar a pus angajatii sa-i semneze o hartie cum ca pe anul 2009 au primit mai mult decat pe stat ca sa-i aibe la mana. La mine inca nu a ajuns.
Nu vrea sa-mi treaca brutul la net de 1200 pe cartea de munca. Chiar sunt angajata la o societate dar lucrez pentru 3 ca unul din asociati mai are 2 capuse. Cand vine vorba de bani, imi spune ba ca nu am facut aia bine , ba ca nu e ailalta...Daca nu facem noi primul pas atunci cine? Credeti ca or sa se denunte singuri? De asta criza si lipsa banilor la buget.
Nici salariul pe luna trecuta nu l-am primit tot, pe luna asta nici atat si suntem in 17.
Ce declaratie trebuie sa depun?
200 ?
stiu ca termenul limita este azi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu neplatit de angajator elagheorghe elagheorghe Buna ziua. Am o problema cu fostul angajator si neplata salariului. Am lucrat vreme de un an pentru acest angajator, avand incheiat un contract pe suma de 1200 ... (vezi toată discuția)
Salariu declarat inktek inktek Buna ziua, As dori sa stiu si eu daca se poate, cum pot obliga angajatorul sa imi declare salari net ? In mana iau 1500 ron si declarat este 1200.DIferenta ... (vezi toată discuția)
Salariul din c.i.m colipici colipici Buna ziua! am observat ca la anumiti angajatori, salariul brut al angajatului trecut in CIM este de fapt salariul net, adica ceea ce primeste angajatul ... (vezi toată discuția)