avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit contract civil de prestari servicii. URGENT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit contract civil de prestari servicii. URGENT

Salutare tuturor. Am o nedumerire. Azi trebuie sa depun declaratia de venit (e ultima zi) si nu stiu ce fel de venit este cel din Contractul Civil de Prestari Servicii. Am incheiat un astfel de contract in 2009 cu cei de la INSOMAR (operator exit poll) si nu prea stiu unde sa il incadrez in formularul D200. De aici se poate downloada acel formular [ link extern ]

Poate cineva sa imi explice ce ar trebui sa trec la punctele 1,2,3 si 4 ?

Multumesc si astept raspuns urgent :">

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Comert pe persoana fizica dhaneeey dhaneeey Intentionez sa cumpar diverse articole pe care sa le vand ulterior la un pret mai mare pe diverse site-uri de anunturi. Am gasit pe site-ul Anaf urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Conditii pfa pentru obligativitatea depunerii formularului 100 LuceNera LuceNera As dori sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplineasca o PFA pentru a fi obligata sa depuna declaratia 100 \\"Declaraţie privind obligaţiile de plată la ... (vezi toată discuția)