avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Conditii PFA pentru obligativitatea depunerii ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Conditii PFA pentru obligativitatea depunerii formularului 100

As dori sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplineasca o PFA pentru a fi obligata sa depuna declaratia 100 "Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat".

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:30, 13 Martie 2014
Pai ce impozite aveti de plata de va ganditi ca trebuie sa depuneti D100.
Pentru pfa se depune D200 si, daca are angajati cu contract de munca D112 si daca are treaba cu tva-ul, D300 si 394.
Cititi la adresa urmatoare primul nomenclator in care sunt trecute toate impozitele care se pot declara prin depunerea D100 si care se platesc in contul unic catre bugetul de stat[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2014
george-neagu, moderator
Deci in declaratia 100 trebuie sa mentionez ce impozite platesc?
De ce as face asta? Statul stie deja ce impozite platesc din moment ce imi vine Decizia de impunere cu plati anticipate.

Cazul meu este urmatorul: PFA impozitata in sistem real, platitoare de TVA, contabilitate in partida simpla, fara angajati, nu sunt angajat cu contract de munca, perioada de impozitare: trimestrul
In primul nomenclatorul cred ca cazul meu se incadreaza la punctul 6. Impozit pe veniturile microîntreprinderilor. Asta trebuie sa declar in formularul 100?
Ultima modificare: Duminică, 9 Martie 2014
LuceNera, utilizator
PFA impozitata in sistem real, platitoare de TVA, contabilitate in partida simpla, fara angajati, nu sunt angajat cu contract de munca, perioada de impozitare: trimestrul
Aveti treaba doar cu D220, D200, D600, D300, D394, D094 si D392a.
Fara D600 ca anul trecut am realizat un venit mai mic decat plafonul minim de 804 lei

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala mery52 mery52 Buna ziua, am o intrep. individ. din martie 2012 in sistem real cu domeniul de activitate croitorie, ce declaratii trebiue sa depun in anul acesta? Pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru o societate nou infiintata rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am o societate infiintata in octombrie 2013. Sunt cu impozit pe venit de 3 % si tva la incasare. Nu am avut activitate. Sunt numai chitantele de ... (vezi toată discuția)
Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)