avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Conditii PFA pentru obligativitatea depunerii ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Conditii PFA pentru obligativitatea depunerii formularului 100

As dori sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplineasca o PFA pentru a fi obligata sa depuna declaratia 100 "Declaraţie privind obligaţiile de plată la bugetul de stat".

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:30, 13 Martie 2014
Nu e cazul dvs.
PFA depune D 100 doar daca are minim 50 de angajati si trebuie sa declare fondul de handicapati sau daca a retinut impozite pe venitul nerezidentilor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala mery52 mery52 Buna ziua, am o intrep. individ. din martie 2012 in sistem real cu domeniul de activitate croitorie, ce declaratii trebiue sa depun in anul acesta? Pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru o societate nou infiintata rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am o societate infiintata in octombrie 2013. Sunt cu impozit pe venit de 3 % si tva la incasare. Nu am avut activitate. Sunt numai chitantele de ... (vezi toată discuția)
Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)