avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice licitatie cu faza finala LE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie cu faza finala LE

Buna ziua.
Paote veti considera o intrebare banala, dar pana acuma nu am participat la asa ceva. cum se procedeaza? vrem sa participam la o licitatie cu faza finala LE. ce anume tr sa facem? suntem inregistarti la seap, avem parola tot. Dar cum participam la LE in cazul in care vom fi selectati?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: melcsy , utilizator 09:21, 18 Mai 2010
Prima faza a licitatiei este normala...va recomand sa mergeti cu o valoare cat mai appropiata de valoarea estimata.Ulterior, autoritatea contractanta va va trimite o invitatie in contul dvs de pe seap, invitatie pe care o regasiti in proceduri de atribuire - licitatii electronice proceduri offline- licitatii electronice in desfasurare.
Tot ce veti avea de facut apoi este sa introduceti o valoare in casuta in care scrie valoare oferta, folosind punctul ca separator zecimal.
Mult succes!
va multumesc! dar se poate seta cumva criptarea pretului sau este deja automata acesasta functiune...adica celalalt ofertant poate sa vada pretul oferit de catre noi?
FAZÃ FINALÃ DE LICITAŢIE ELECTRONICÃ CU O SINGURÃ RUNDÃ DE LICITAŢIE .... acesta ce inseamna mai exact? numai o singura data poti sa introduci pretul? cum se poate viziona preturile celorlalti? de cate ori avem dreptul sa imbunatatim oferta? trebuie platit o taxa de participare la Seap? si cand trebuie ?
inseamna ca oferta se poate imbunatati intr-o singura runda (se tine intr-o singura zi).In genere, ofertele se imbunatatesc in ultimele 15 minute inainte de finalizare.Cat despre pretul celorlalti participanti, puteti vedea doar pretul cel mai bun(daca autoritatea contractanta a bifat acest amanunt) sau doar locul in clasament pe care-l ocupati.
In cazul in care la capitolul "se poate vizualiza cel mai bun pret" , autoritatea contractanta a bifat "nu", atunci in momentul in care veti introduce noua valoare de pret va poate aparea urmatoarele note "sunteti pe locul 1" sau "exista cel putin o oferta cu un pret mai bun".
Pretul se poate imbunatati de cate ori doriti dvs, doar ca in momentul in care autoritatea contractanta a stabilit un pas minim, in cazul in care introduceti consecutiv o valoarea imbunatatita, va trebui sa scadeti acel pas minim.
In fiecare luna se poate participa gratuit la 5 licitatii o-nline sau cu faza finala in mod gratuit. Intrati pe acest link.
[ link extern ]
ok. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faza finala electronica la licitatie offline cf72a cf72a Faza finala electronica la licitatie offline - 1 runda in 24 de ore. - de cate ori isi poate imbunatati un ofertant pretul ? - autoritatea contractanta poate ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, intentionez sa particip la o licitatie cu procedura offline cu faza finala de licitatie electronica si ma nedumeresc doua aspecte: Primul aspect, ... (vezi toată discuția)
Faza finala de licitatie electronica monyy33 monyy33 O ac organizeaza o procedura ca faza finala de licitatie electronica cu o singura runda, unde participa 2 ofertanti.La sf rundei oferta x este clasata pe ... (vezi toată discuția)