avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Va rog sa-mi spuneti ce sa fac sunt speriata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Va rog sa-mi spuneti ce sa fac sunt speriata

Am primit o Citatie pe numele meu in care sunt chemata in instanta, COMPLET FALIMENTE NR. 2, in calitate de PARAT, in proces cu SC...SRL. PRIN LICHIDATOR CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENTA......in calitate de reclamant pentru FOND - angajarea raspunderii membrilor organelor de conducere (Legea 64/1995 art. 137). Cel mai tarziu cu 5 zile inainte de termenul stabilit pentru judecata, aveti obligatia de a depune INTAMPINARE.

Am avut un SRL infiintat in 1999 , suntem 2 asociati eu sunt plecata din localitate din 2003, a ramas in localitate asociatul pe care nu il mai gasesc. Am stiut ca societatea a fost radiata din oficiu.Probabil au ramas ceva datorii.Sunt foarte speriata nu stiu ce sa fac......ce se intampla daca nu pot sa ajung la termenul stabilit. Va rog sa--mi dati un sfat....
Cel mai recent răspuns: anaprint , utilizator 15:39, 17 Mai 2010
Este bine sa luati legatura cu un avocat. Va va reprezenta in proces si va va apara interesele. Ca sa aveti calitate procesula trebuie ca in firma sa aveti calitatea de administrator.
angajati si trimiteti un avocat sa va reprezinte.. e singura solutie viabila in conditiile in care nu va permite timpul sa va prezentati personal la termene.. in plus este si calificat sa va reprezinte in speta
Da suntem doi administratori, pe asociatul nu pot sa-l gasesc iar eu sunt departe de localitate, o alta problema acuma sunt in somaj si nu-mi permit un avocat care sa ma reprezinte. Ce mi se poate intampla in acest caz???
Daca nu va aparati, veti fi gasita vinovata de starea de faliment a societatii si se vor indrepta impotriva bunurilor dvs creditprii interesati sa investeasca sentinta pronuntata de judecatorul sindic in dosarul de atragere.
Trebuie sa formulati cerere de angajare aparator la instanta, apoi sa va sfatuiti cu un avocat care sigur gaseste ca nu sunt indeplinite conditiile sau ce stiu eu ce vicii si se respinge cererea.
Acum sunteti somer, dar daca nu va apararti ramaneti si fara casa si deci puteti ramane pe drumuri, trebuie sa va puteti permite un avocat.
Nu stiu ce se va intampla, sunt somera, sunt vaduva, am copil student, nu am nici casa, stau in chirie oricum nu-mi permit avocat. Eventual sa nu-i afecteze pe parintii si copiii mei cu mine ce se va intampla asta este.

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati anaprint anaprint Am primit o CITATIE emisa din 5 mai pe numele meu in care sunt chemata in aceasta instanta camera 76, complet falimente nr.2 in ziua de 07 iunie 2010 ora ... (vezi toată discuția)
Asociat unic, administrator si salariat cu contrat de munca Gabriel Trifu Gabriel Trifu Legea 31/90 la art. 196 indice 1 alin 3 prevede ca asociatul unic poate avea calitatea de salariat al srl al carui asociat unic este ; La art. 137 indice ... (vezi toată discuția)
Srl in faliment cu administrator care suporta datoriile intregii societati Bogdan-Chirca Bogdan-Chirca Buna ziua, un SRL cu 3 asociati este in stare de dizolvare cu inceput de lichidare din oct.2008,din cauza ca nu s-au mai depus acte...dar societatea nu apare ... (vezi toată discuția)