Am primit o CITATIE emisa din 5 mai pe numele meu in care sunt chemata in aceasta instanta camera 76, complet falimente nr.2 in ziua de 07 iunie 2010 ora 8,30 in calitate de parat in proces cu SC ... SRL. PRIN LICHIDATOR CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENTA .......... in calitate de reclamant pentru Fond -
Am avut un SRL infiintat in 1999, suntem 2 asociati eu sunt plecata din localitate din 2003, a ramas in localitate asociatul pe care nu il mai gasesc. Am stiut ca societatea a fost radiata din oficiu.Probabil au ramas ceva datorii.Sunt foarte speriata nu stiu ce sa fac....... Va rog sa--mi dati un sfat....
Mergeti in arhiva comerciala a tribunalului si studiati dosarul pentru a vedea
despre ce dosar de insolventa si ce datorii avea firma dvs.
Ar fi bine sa luati legatura si cu lichidatorul ca sa va informeze despre datoriile pentru care s-a format dosarul de insolventa.
Daca erati si administratorul firmei intrebati lichidatorul daca a formulat cerere
de atragere a raspunderii personale.
In acest caz ar fi bine sa va pregatiti apararea si sa consultati un avocat.
Odata cu citatia ar fi trebuit sa primiti si o copie dupa cererea de chemare in judecata ! daca nu ati primit-o asta e va trebui sa studiati dosarul cauzei sau sa va prezentati la termen sau sa va angajati un avocat
Daca nu faceti nimic se va judeca in lipsa!