Buna ziua! Am o rugaminte:-poate sa-mi spuna cineva cum sa procedeaza pentru compensarea sumei de 298000ron?Intr-o parte sunt mai multe facturi intocmite(din partea initiatorului) iar din partea cealalta pentru suma de mai sus o singura factura.
Din patrea initiatorului este vorba de un imobil ce trebuie sa plateasca, iar din partea cealalta este vorba de marfuri. Va rog sa ma ajutati!!!!:(
Astept cu nerabdare raspunsuri de la Dvs.Anemary.:confused:
Compensare datoriilor reciproce mai mari de 10.000 de lei se face numai prin intermediul Institutului de Management si Informatica din cadrul Ministerului Economiei.
Astfel, daca sumele din facturi ce urmeaza a se compensa sunt mai mari de 10.000 lei – compensarile se fac prin intermediul IMI - Institutului de Management si Informatica.
Daca sumele din facturi ce urmeaza a se compensa sunt mai mici de 10.000 de lei – atunci se completeaza ordine de compensare – dar nu este obligatoriu ca acesta compensare sa fie derulata prin IMI.
Multumesc pentru raspunsuri.Dar mai am o nelamurire. : chiar daca compensarile se fac prin intermediul IMI, trebuie sa completez ordin de compensare???
Derularea compensarii prin IMI cum se face? Astept raspuns.Cu multumiri Anemary!