avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cosmarul cartelelor bonus
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cosmarul cartelelor bonus

Salut,

Mereu am avut problema asta dar acum devine exasperanta. Pe telefonul mobil primesc bip-uri, de la diverse persoane, probabel studenti cu bonus la apeluri primite. Cand sunt ba tac din gura, ba intreaba aiurea o persoana.
Am sunat la Vodafone, si le-am cerut sa imi bareze toate apelurile care vin de pe cartele sau sa nu le mai dea bonus. Mi-au raspuns ca ei nu pot face nimic, ca nu depinde de ei(!!!) si ar trebui sa nu mai sun pe numere necunoscute. Evident ca daca eu stiu ca e bip, nu sun, dar daca nu am telefonul langa mine, trebuie sa sun fiindca sunt sunat si de catre persoane necunoscute, si care evident nu sunt in agenda, care au treaba concreta cu mine. Filtrarea numarului de pe telefon nu e o solutie fiindca trebuie sa aflu daca am fost sunat cu treburi, asa ca dau telefon si nu am rezolvat nimic. Rareori suna de pe acelasi numar de doua ori.
In opinia mea, Vodafone (si Orange) dau avantaje materiale unor persoane sa hartuiasca alte persoane. E vre-o lege care sa fie de acord cu opinia mea si sa ii oblige sa opreasca practica asta?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:37, 11 Aprilie 2007
*"cand sunt ba tac..."="cand sun ba tac..."
Cand primiti un apel, ganditi-va ca foarte rar va suna cineva ca sa va dea ceva. Cel mai des suna sa ceara. Consolati-va cu acest gand si tineti telefonul aproape!
Din pacate, nu puteti face nimic... Si nici operatorul dv. de telefonie nu poate sa faca ceea ce ati spus, ca si-ar ridica multi clienti in cap.
Mi s-a intamplat si mie, nu ma enervez ca, la urma urmei, sunt studenti sau tineri si, daca nu mi-as permite o cartela, poate asa as face si eu, cine stie... Chiar ma bucur ca am o siguranta materiala, cat de cat, spre deosebire de ei...

Pe de alta parte, un telefon la o saptamana nu e sfarsitul lumii... E chiar distractiv, o data l-am intrebat pe personajul care "nu stia cum ma apelase": dom'le, de ce nu-mi spui ca vrei credit? Ca doar nu reusesti sa tii pe cineva la tel mai mult de un minut, nu? Ce pierzi?
Si uite asa am ascultat aproape 5 minute bancuri. :)) A fost super tare!
Stii vorba aia, da-mi intelepciunea de a accepta ceea ce nu pot schimba. Daca incerci sa vezi putintel lucrurile altfel, nu cred ca te va mai deranja atat.

Uite ce: pe mine m-au sunat si aia cu farsele lor cu: sunt in vama, arestat, e mandat pe numele meu etc. Era un moment foarte prost in care nimerisera, tot ii spuneam da, da, k... Cred ca as fi spus da la orice atunci. #-o:"> Eram intr-o negociere, dura deja de vreo 5 ore... eram si obosita si tot... Pana la urma, la al treilea tel, cam asa, am iesit din camera unde eram si l-am facut arsice; e drept ca nu fac penale si-i puteam spune doar asta, dar mi s-a cam parut ca ma ia de proasta, asa ca i-am spus ca voi face tot-tot-tot. Doar ca n-am facut nimic. Mi se parea super tare cand, pe mut, suna tel: acelasi nr. ascuns... Si bipurile din strainatate... :)) De ce sa ma enervez? Ca doar neuronii mei crapa...
~ Conținut șters la cerere ~
Uneori sunt doua-trei apeluri pe zi timp de 2-3 zile. Ce fac eu e sa le dau bip si eu dupa o zi si ii prind dupa aia si le mananc 1 minut B-). Oricum asta nu rezolva problema de a nu ma mai suna. La fel nici lista de apeluri.
Personal, nu cred ca si-ar pune clientii in cap daca ar da *posibilitatea* unor clienti sa isi bareze apeluri in functie de inca un criteriu, dar intrebarea se referea la o lege care sa ii forteze sa faca asta, indiferent daca vor sau nu.

Alte discuții în legătură

Plangere politie pentru hartuire ContSters264388 ContSters264388 Buna ziua Am o problema cu cineva care ma suna cu numar ascuns. Am primit 2 telefoane in martie, dupa care o perioada a incetat. La inceputul lunii mai, am ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)