anul trecut s-a montat un releu gsm pe scara mea. mentionez ca locuiesc la ultimul etaj si nu am semnat ca sant de acord cu montarea lui. spuneti-mi va rog pasi care trebuie facuti pt a deschide un proces.
Proces impotriva cui?
Existenta releului probeaza acordul asociatiei de proprietari
Incercati lamurirea aspectelor ,initial cu reprezentantii legali ai asociatiei dvs
Concret care va sunt nemultumirile privitoare la montarea releului?
pai in cazul asta impotriva asociatiei de proprietari, pentru ca din cate stiu eu ultimul etaj trebuie sa fie 100 % de acord cu montarea releului. pai pe o raza de nici 50 de metri sant 2 relee, cine face masuratorile la radiatiile emise, se pot face si in prezenta locatarilor
Contractul se semneaza de presedintele de asociatie ,iar decizia de acceptare a clauzelor contractuale apartine comitetului executiv
In temeiul disp art 10 din L nr 230/2007 solicitati oficial presedintelui sa va prezinte documentatia de montare releu
Teoretic aveti perefcta dreptate referitor la prejudiciile cauzate de releele in cauza
Practic ,de demonstrat neajunsurile si consecintele asupra organismului uman ,este foarte greu
Actualmente ,exista in derulare o verificare demarata de autoritati privitor la radiatiile
si consecintele/prejudiciile asupra organismelor,datorata utilizarii repartitoarelor de caldura individuale
Releu gsm
iepuras73
anul trecut s-a montat un releu GSM pe scara mea, fara ca eu sa fiu de acord. mentionez ca locuiesc la ultimul etaj. cum trebuie sa procedez in continuare pt. ... (vezi toată discuția)