avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... releu gsm
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

releu gsm

anul trecut s-a montat un releu GSM pe scara mea, fara ca eu sa fiu de acord. mentionez ca locuiesc la ultimul etaj. cum trebuie sa procedez in continuare pt. a opri functionarea releului si de ai face pe cei raspunzatori sa plateasca.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:13, 17 Mai 2010
Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati consecutiv mesaje identice
S-a raspuns la acest topic ,postat pe sectiunea asociatii de proprietari
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Releu gsm iepuras73 iepuras73 anul trecut s-a montat un releu gsm pe scara mea. mentionez ca locuiesc la ultimul etaj si nu am semnat ca sant de acord cu montarea lui. spuneti-mi va rog ... (vezi toată discuția)
Montare antena gsm V1978 V1978 Buna seara! Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia in care asociatia de locatari doreste instalarea unei antene GSM pe acoperisul blocului. ... (vezi toată discuția)
Montarea antenelor gsm pe bloc Maciuca Maciuca Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc alcatuit din cinci scari. Vecinii de pe scara mea(E) DORESC MONTAREA antenelor GSM DEASUPRA noastra. Nu au primit semnaturile ... (vezi toată discuția)