avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare antena GSM
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare antena GSM


Buna seara!

Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia in care asociatia de locatari doreste instalarea unei antene GSM pe acoperisul blocului. Mentionez ca stau la ultimul etaj (10) si nu sunt de acord desi majoritatea locatarilor au semnat pentru instalare. Ce pot face ca sa opresc acest demers? Reprezentantul firmei de telefonie mobila a mentionat ca antena se va instala deoarece are semnaturile majoritatii proprietarilor.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:00, 14 Iunie 2012
pe linga aceste semnaturi mai trebuie sa mai aiba si aviz de mediu ,de la pompieri de la autoritatea de telcomunicatii si mai citiva asa ca vedeti daca are si aceste avize .
mia mult am o speta in care dupa ce proprietari din as de prop au fost deacord s-a montat au primit si o chirie frumusica acum au apelat la av ptr reziliere contract de inchiriere spatiu pentru diferite probleme asa ca mia studiati .
bafta
Asa cum este scris in art. 39 din legea nr. 230/2007, trebuie in principal acordul tututor proprietarilor de la etajul 10 al cladirii si al majoritatii.
Formulati o instiintare presedintelui asociatiei de proprietari reamintindu-i aceasta prevedere legala. Puteti formula si o adresa catre societatea proprietara a antenei in care sa ii precizati acest articol de lege si faptul ca dvs., in calitate de "proprietar direct afectat de vecinatate" va opuneti instalarii antenei.
Interventie moderator
Este interzis de Regulamentul forumului postarea in mai multe sectiuni a aceleeasi probleme.
Voi inchide acest topic si nu-l voi sterge, asa cum ar fi trebuit, din respect pentru autorii raspunsurilor.
Va rog sa continuati discutia in celalalt topic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord montare antena gsm xp-kry xp-kry Se doreste montarea unei antene GSM pe terasa unui bloc compus din patru scari.Antena se monteaza la scara 1.Acordul pentru montarea antenei trebuie sa il dea ... (vezi toată discuția)
Montare antena gsm V1978 V1978 Buna seara! Va rog sa imi spuneti ce se poate face in situatia in care asociatia de locatari doreste instalarea unei antene GSM pe acoperisul blocului. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vecini afectati in sensul legii 50/1991? Teea Teea O persoana juridica vrea sa construiasca o antena GSM pe acoperisul unui bloc si majoritatea locatarilor sunt de acord, cu exceptia unuia ce locuieste la ... (vezi toată discuția)