avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... antene telefonie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

antene telefonie

Pe scara alaturata, care e putin mai jos decat scara unde locuiesc se va instala o antena. Eu nu mi-am dat acceptul (mentionez ca stau la ultimul etaj si ar bate pe geamurile a 2 camere si bucatarie), nu inteleg cum a putut fi acceptat. Cine mi-ar putea da indicii cum as putea impiedica instalarea antenei, in conditiile in care 85 % dintre vecini si-au dat acceptul, Stiti in ce act legislativ s-a precizat ca cei de la ultimul etaj prin refuz, pot impiedica instalarea unei antene pe bloc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:31, 15 Decembrie 2017
Pentru montarea unei antene pe bloc, se impune avizul comitetului executiv in baza acordului a 50% + 1 din numarul proprietarilor si obligatoriu acordul proprietarilor de la ultimul nivel din vecinatatea spatiului respectiv.
Daca detineti motive intemeiate,incercati sa sensibilizati si alti vecini care sa se opuna instalarii antenei
Eventuala actiune in instanta nu va garanteaza hotarare favorabila,avand in vedere ca nu exista precedente,iar proprietarul antenei se va apara in instanta cu 2-3 avocati care vor sustine netemeinicia actiunii dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord montare antena gsm xp-kry xp-kry Se doreste montarea unei antene GSM pe terasa unui bloc compus din patru scari.Antena se monteaza la scara 1.Acordul pentru montarea antenei trebuie sa il dea ... (vezi toată discuția)
Antene telefonie mobila pe bloc elyke elyke Buna ziua daca putet sa ma ajutati Am cuparat un apartament la etajul 10 era un antena de telefonie acolo cu contract de 10 ani de 2 ani locuiesc acolo si sa ... (vezi toată discuția)
Antene gsm, conditii elena188 elena188 Buna ziua! Locuim intr-un bloc de 10 etaje, noi la ultimul etaj. In ultimii ani au fost instalate 3 antene gsm de pe urma carora s-au incasat bani pe chirie. ... (vezi toată discuția)