avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antene telefonie mobila pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antene telefonie mobila pe bloc

Buna ziua daca putet sa ma ajutati Am cuparat un apartament la etajul 10 era un antena de telefonie acolo cu contract de 10 ani de 2 ani locuiesc acolo si sa terminat contractul de 10 ani si a venit administratorul sa semnez sa reinoieasca contractul iar 10 ani .Eu nu vreu sa semnez ca am doua copil minori Poate fara semnatura mea iaras sa reinoeasca contractul ?sa trebuie neaparat semnatura mea ca stau la ultimul etaj. daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns Cu multa stima. Elemer Peter
Cel mai recent răspuns: GIGGCM , utilizator 18:00, 15 Decembrie 2017
Fara semnatura tuturor celor direct afectati nu poate prelungi contractul de inchiriere. Discutati si cu restul vecinilor de etaj sa nu isi dea acordul ptr prelungirea contractului.
Gasiti informatii despre riscuri aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
si discutii similare aici: www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc foarte mult pentru raspuns o zi buna incontinuare.

Cateva cuvinte.
Pareri pro si contra amplasarii acestor emitatoare de GSM pe blocuri au mai fost si au sa mai fie, insa, sa presupunem ca toate aceste instalatii au sa fie "alungate" din orase si au sa fie amplasate undeva in afara oraselor, pe dealuri, pe inaltimi, in asa fel ca semnalul statiei sa ajunga la fiecare utilizator de telefon mobil, oriunde s-ar afla el in oras, cladire.
Ei, din acest punct de vedere, cred ca lucrurile sunt clare. Daca pe un bloc puterea emitatorului este de doar de ordinul watilor, puterea emitatoarelor din varful dealului va fi muuul mai mare. Si, care-i problema? Sa umfle compania puterea emitatorului si sa ne serveasca cu semnal, ca de-aia platim, nu?
Asa o fi, numai ca "jucaria" pe care o tzinem lipita de ureche, trebuie sa fie capabila sa ajunga si ea cu semnal la antena cocotzata in varful dealului. Aici este dilema, daca intelegeti. Ca sa ajunga semnalul tau la antena repetorului din deal, ii trebuie mult mai multa putere consumata (din baterie) decat daca antena aluia ar fi fost pe blocul de alaturi. Unde tzii tu telefonul cand vorbesti? Pai langa ureche. Unde este antena jucariei tale? Pai la 0,5 cm de cap.... Da? Pai da, si cu cat vorbesti mai mult (cunoasc persoane care discuta la mobil cu orele), cu atat iti supui creierii la un adevarat bombardament cu unde electromagnetice de foarte inalta frecventa..

Asadar, cum este mai bine? Acum, cand nu ne mai putem lipsi de mobil? Renuntam si trecem pe sarme? Tre' sa folosim sisteme hands free? Nu stiu, dar din aceasta dilema trebuie sa iesim... Au fost doar cateva pareri, nu acuz si nici nu vreau sa favorizez pe nimeni.

Mult succes!
Sanatatea cetateanului si in special a copiilor, singurii care garanteaza existenta speciei umane, conteaza in primul rand.
In domeniul telefoniei mobile, cercetarile au ajuns la un nivel remarcabil care creste continuu. Firmele de telefonie pot sa investeasca mai mult daca vor avea in vedere sanatatea natiei si efectele pozitive se vor vedea mult mai repede.
Acceptand situatia actuala, cu zeci de antene pe blocuri nu se incurajeaza firmele de telefonie sa investeasca.

Alte discuții în legătură

Cum refuz antena gsm pe bloc? diaradu13 diaradu13 va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor de telefonie mobila radulescu10 radulescu10 Situatia e urmatoarea: pe un bloc de la periferia orasului s-a amplasat o antena de telefonie mobila.....tin sa mentionez ca pe o raza de pana la 1 km fata de ... (vezi toată discuția)