avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Antene telefonie mobila pe bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Antene telefonie mobila pe bloc

Buna ziua daca putet sa ma ajutati Am cuparat un apartament la etajul 10 era un antena de telefonie acolo cu contract de 10 ani de 2 ani locuiesc acolo si sa terminat contractul de 10 ani si a venit administratorul sa semnez sa reinoieasca contractul iar 10 ani .Eu nu vreu sa semnez ca am doua copil minori Poate fara semnatura mea iaras sa reinoeasca contractul ?sa trebuie neaparat semnatura mea ca stau la ultimul etaj. daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns Cu multa stima. Elemer Peter
Cel mai recent răspuns: GIGGCM , utilizator 18:00, 15 Decembrie 2017
Stau intr-un bloc cu 10 etaje si care are de multi ani antene GSM sus pe terasa. Mama mea nu a vorbit la mobil si a murit de cancer la san, alt veci de cancer la ficat, altul de cancer la gat, altul de tumoare la cap si mai am o vecina care are cancer dar nu stiu exact unde....Am incercat sa le explic ca nu e bine, am scos afise dar degeaba
Pe scara alaturata, care e putin mai jos decat scara unde locuiesc se va instala o antena. Eu nu mi-am dat acceptul (mentionez ca stau la ultimul etaj si ar bate pe geamurile a 2 camere si bucatarie), nu inteleg cum a putut fi acceptat. Cine mi-ar putea da indicii cum as putea impiedica instalarea antenei, in conditiile in care 85 % dintre vecini si-au dat acceptul, Stiti in ce act legislativ s-a precizat ca cei de la ultimul etaj prin refuz, pot impiedica instalarea unei antene pe bloc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum refuz antena gsm pe bloc? diaradu13 diaradu13 va rog spuneti-mi si mie care este procedura prin care se aproba montarea unei antene gsm pe bloc? Eu nu sunt de acord cu ea, datorita radiatiilor puternice pe ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor de telefonie mobila radulescu10 radulescu10 Situatia e urmatoarea: pe un bloc de la periferia orasului s-a amplasat o antena de telefonie mobila.....tin sa mentionez ca pe o raza de pana la 1 km fata de ... (vezi toată discuția)