avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice incredintare directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

incredintare directa

Poate o primarie sa incheie intr-un an mai multe contracte prin incredintare directa (fiecare lucrare avand codul CPV diferit )? Daca nu, care este reglemetarea ?
Buna ziua !
Se pot incheia mai multe contracte prin incredintare directa (cerere de oferta) in conditiile OG 34/2006 , actualizata , in limita echivalent max. 15000 Euro / an /produs. Bunurile ce fac obiectul acestor procedri trebuie sa fie cuprinse in planul de achizitii publice al institutiei . Atentie ca exista obligatia ca min. 40% din totalul achizitiilor directe anuale ale institutiei trebuie sa fie atribuite prin SEAP .
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
bogdan77m a scris:

Pentru incheierea unui contract de lucrari prin incredintare directa este obligatorie intocmirea unui proiect ? Ca si consilier juridic ma poate afecta in vreun fel faptul ca semnez un asemenea contract, fara sa existe un proiect pentru lucrare?


Buna dimineata,

interventie moderator

Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive si sa lecturati si
www.avocatnet.ro/content/tag...
Multumesc.
conform HG 167/3.03.2010, s-a modificat plafonul de achizitii prin SEAP de la 20 la 40% anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii directe de produse diferite lelia1952 lelia1952 In cazul unui contract de achizitii de furnizare de produse de la A la Z, incheiat cu o societate inscrisa in SEAP , coduri CPV multiple, nici un cod nu ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata ibitza78 ibitza78 Am participat la un curs organizat de ANRMAP si am fost informati ca produsele care se incadreaza in acceasi grupa CPV (adica primele 3 cifre din codul CPV) se ... (vezi toată discuția)
Incadrare tip de procedura achizitie Lilic68 Lilic68 Buna seara, Am bagat pe SEAP o documentatie de atribuire la procedura de cerere de oferta pt ca valoarea totala a contractului (cu TVA) depaseste 15000 E. ... (vezi toată discuția)