avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 SERVICIU DE INCHIRIERE OSPATARI
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

SERVICIU DE INCHIRIERE OSPATARI

Buna ziua,

Avem o firma care se ocupa cu serviciul de inchiriere ospatari, barmani, hostess si promoteri pentru evenimente. In CUI ca domeniu de activitate principala avem 7820, " activitati de contractare, pe baze temporare, a personalului" , acest cod ni sa spus ca este cel ideal pentru ceea ce facem noi, din pacate intampinam probleme. Cei de la ITM ne-au comunicat sa avem 15000 de lei stocati in banca, sau minimul a 20 de salarii in contul firmei. In a-2 faza cei de la ITM ne-au mai spus sa le facem la ospatari contractate de munca, aceast comunicat fiind dat printr-o scrisoare in urma unei sezizari facute de catre firma noastra, deoarece in momentul in care am fost in auditie la ei, ni sa comunica verbal ca totusi putem face conventii civile pe codul civil.
Intrebarile mele sunt urmatoarele :
Codul caen pe care il avem este cel ideeal pentru activitatea pe care o desfasuram, daca nu atunci c-am care ar fi cel acela
O alta intrebare ar fi, daca firma noastra are un eveniment sa zicem in 22 mai 2010, dupa care mai avem peste 3 saptamani, ce solutie avem pentru a nu le face ospatarilor carte de munca , dar totusi sa fim in legalitate ?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 01:20, 31 Mai 2010
Poate ca era mai nimerit sa aveti cod CAEN 7810-activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca .Acolo persoanele recomandate sau plasate nu sunt angajate ale agentiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7810 pacurariu maria pacurariu maria va rog sa imi spuneti daca o firma cu codul CAEN 7810 poate detasa angajatii in spatial UE?? Multumesc mult pentru raspunsuri (vezi toată discuția)
Semnificatie cod caen mboncalo mboncalo Care e diferenta dintre urmatoarele coduri CAEN? caci eu nu vad prea multe diferente 7810 Activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate CarolinaIo CarolinaIo Salutare tuturor!! Am cautat job-uri in Ro pe net, pe la targuri de job-uri, prin ziare... inutil... nu gasesc un job cu salariu cat sa traiesc decent, iar ... (vezi toată discuția)