avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv

Am nevoie de o procura ( o imputernicire) sa pot inainta actele pt infiintarea unei firme . Am inceput sa infiintez impreuna cu un prieten o firma.Asociati (fifty fifty) el e administrator. Am completat o cerere ,am facut copie de pe buletin , am semnat p ea conform cu originalul si am depus dosarul cu actul constitutiv la registrul comertului . acum trebuie sa trec sa mai semnez ceva dar nu am cum si vreau sa fac o imputernicire la notariat pentru administrator, sa poata el semna in locul meu actele pt inaintarea dosarului,.
Este valabila varianta ? Ce acte imi trebuiesc?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 08:27, 20 Mai 2010
in baza procurii notariale speciale se poate semna. acum depinde ce inseamna acel ceva. in afara de specimen si declaratie pe propria raspundere poate semna cam orice.
1881115 a scris:

Am nevoie de o procura ( o imputernicire) sa pot inainta actele pt infiintarea unei firme . Am inceput sa infiintez impreuna cu un prieten o firma.Asociati (fifty fifty) el e administrator. Am completat o cerere ,am facut copie de pe buletin , am semnat p ea conform cu originalul si am depus dosarul cu actul constitutiv la registrul comertului . acum trebuie sa trec sa mai semnez ceva dar nu am cum si vreau sa fac o imputernicire la notariat pentru administrator, sa poata el semna in locul meu actele pt inaintarea dosarului,.
Multumesc anticipat

La notariat ce acte trebuie sa prezint pentru procura ?
Cartea de identitate. Trebuie sa dati un specimen de semnatura.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Mai 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
mergi la notariat,cei de acolo stiu f.bine ce trebuie facut(specimen de semnatura si numire de adm.)se plateste o taxa,tebuie sa mearga persoana care va fi adm.
1881115 a scris:

1881115 a scris:

Multumesc anticipat

La notariat ce acte trebuie sa prezint pentru procura ?

multumesc mult..
am fost la vreo' 5 birouri si mi-au spus ca au nevoie de un certificat constatator
:stunned::stunned:

Alte discuții în legătură

Schimbare reprezentant legal ?? adela05 adela05 1. La un SRL am 5 administratori care lucreaza impreuna. Unul dintre ei este reprezentantul legal, numit prin act constitutiv. Ca sa numesc un alt ... (vezi toată discuția)
infiintare firma-cetatean non eu rrramor rrramor Care este procedura, ce costuri si acte implica infiintarea unui SRL de catre un cetatean elvetian in Bucuresti?Precizez ca el se afla in Elvetia. Daca el nu ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre actul constitutiv al societãþii robertsega32 robertsega32 Buna ziua, Pentru infiintarea unei societăţi, actul constitutiv poate fi întocmit sub semnătură privată? În cazul despre care vorbesc, asociatul ... (vezi toată discuția)