avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii intrare in somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii intrare in somaj

Sunt in varsta de 51 ani, inginer ( 5 ani, cu stagiul miltar satisfacut la TR ), fara intreruperi in activitate, lucrez la privat si este posibil sa-mi pierd locul de munca.
Detin 4,5 ha teren arabil, din care, 1,8 ha, in asociatie si o casa proprietate particulara.
Pot sa primesc ajutor de somaj ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 17:44, 19 Mai 2010
Da primiti,conteaza cat ati contribuit si daca privatul a platit cota la stat.Nu are legatura terenul arabil cu somajul!Nu conteaza stagiul militar si facultatea la stabilirea somajului.Daca doriti sa iesiti la pensie peste 14 ani,atunci sigur va conta!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii de facultate si stagiu militar in calculul conditiilor de pensie la limita de varsta GabrielDabu GabrielDabu Buna ziua Sunt nascut in martie 1956 Dupa terminarea liceului (1975) am intrat la facultate, am satisfacut stagiul militar 9L (TR) pana in 1976 si intre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, Știe cineva de ce stagiul militar nu se mai ia în ... Mihai Ch. Mihai Ch. Bună ziua, Știe cineva de ce stagiul militar nu se mai ia în calcul la punctele de stabilitate, așa cum era prevăzut în Legea 360/2023? (vezi toată discuția)
Anii de studiu la o universitate particulara se iau in considerare la pensie? ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua.Am citit pe aici ca anii de facultate se iau in cosiderare la pensie, dar daca am facut facultatea la o univ particulara? Sa o iau de la inceput ... (vezi toată discuția)