Buna seara!
Fratele meu a stat cu chirie la bloc si a facut abonament la internet pe numele lui,
pe o perioada de 15 luni.
Dupa 3 luni s-a mutat intr-o alta zona a orasului .
A solicitat la reteaua respectiva transferul net-ului la adresa actuala.
I s-a spus ca nu se poate deoarece nu au retea(cablu) in zona , fiind alta firma in zona respectiva.Ce e de facut? Plateste un abonament fara sa beneficieze de servicii?Cum se poate rezilia contractul ? In contract nu se specifica nimic de genul " daca renuntati la abonament inainte de termen platiti penalitati de...."
Abonamentul e pe numele lui , adresa a proprietarului unde a stat. Multumesc!
ar trebui in prima faza sa solicite in scris schimbarea locatiei iar dupa primirea raspunsului negativ, sa notifice rezilierea contractului, avand in vedere schimbarea domiciliului si imposibilitaea sau refuzul furnizorului de a asigura continuitatea la noua adresa.
Buna ziua
A fost la firma respectiva si a facut o cerere pentru schimbarea locatiei, i-a luat nr. de inregistrare si atat .Exista un termen in care se da o rezolutie la cererea respectiva? Verbal i s-a spus ca nu se poate,sa faca un alt abonament wirles
care costa 225 ron pe luna si sa plateasca si celalalt abonament(22 ron/luna).Cum e posibil asa ceva?Ce alternativa e asta? Multumesc!
si eu am stat tot cu chirie candva si tot de la RDS am avut contract...si cand am plecat am fost la ei si le-am spus sa suspende activitatea intrucat parasesc tara...si gata...