avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Transfer internet de la o adresa la alta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Transfer internet de la o adresa la alta

Buna seara!
Fratele meu a stat cu chirie la bloc si a facut abonament la internet pe numele lui,
pe o perioada de 15 luni.
Dupa 3 luni s-a mutat intr-o alta zona a orasului .
A solicitat la reteaua respectiva transferul net-ului la adresa actuala.
I s-a spus ca nu se poate deoarece nu au retea(cablu) in zona , fiind alta firma in zona respectiva.Ce e de facut? Plateste un abonament fara sa beneficieze de servicii?Cum se poate rezilia contractul ? In contract nu se specifica nimic de genul " daca renuntati la abonament inainte de termen platiti penalitati de...."
Abonamentul e pe numele lui , adresa a proprietarului unde a stat. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bc76 , utilizator 12:03, 28 Mai 2010
buna ziua,

ar trebui in prima faza sa solicite in scris schimbarea locatiei iar dupa primirea raspunsului negativ, sa notifice rezilierea contractului, avand in vedere schimbarea domiciliului si imposibilitaea sau refuzul furnizorului de a asigura continuitatea la noua adresa.
Buna ziua
A fost la firma respectiva si a facut o cerere pentru schimbarea locatiei, i-a luat nr. de inregistrare si atat .Exista un termen in care se da o rezolutie la cererea respectiva? Verbal i s-a spus ca nu se poate,sa faca un alt abonament wirles
care costa 225 ron pe luna si sa plateasca si celalalt abonament(22 ron/luna).Cum e posibil asa ceva?Ce alternativa e asta? Multumesc!
fratele avea contract acolo unde a stat cu chirie?de la ce firma este internetul?
Nu avea contract.A facut abonament doar cu buletinul si verbal a spus adresa unde sta.RDS. Multumesc!
si eu am stat tot cu chirie candva si tot de la RDS am avut contract...si cand am plecat am fost la ei si le-am spus sa suspende activitatea intrucat parasesc tara...si gata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu-contract rds kindbutnottoomuch kindbutnottoomuch Cred ca a mai fost postat ceva de acest gen, dar nu am mai gasit la o noua cautare. Am incheiat un contract de furnizare servicii internet cu firma RDS in luna ... (vezi toată discuția)
Contract internet cu rds GermanAlex GermanAlex Am contract de internet + telefon + TV cablu cu RDS. Abonamentul este pe persoana fizica. De fapt se foloseste pe firma. Am incercat sa transfer totul pe firma ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)