avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor!!!!!!!!!!!!

Am si eu o nelamurire.
Mai pot beneficia de aceea indemnizatie de crestere a copilului daca pe parcursul ultimului an am 2 luni de concediu fara plata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:21, 12 Aprilie 2007



Am si eu o nelamurire.
Mai pot beneficia de aceea indemnizatie de crestere a copilului daca pe parcursul ultimului an am 2 luni de concediu fara plata?
Va multumesc

Da , daca ai peste 12 luni, lucrate, peste ultimii 2 ani8
~ Conținut șters la cerere ~
e simplu sa copii de pe lex,
eult mai greu sa-ti exdpui parearea:D
Conditia este ca "in ultimul an anterior datei nasterii copilului" sa realizati 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit. Adica sa aveti an intreg lucrat :(.
Cele 2 luni nu se pot completa mergand in urma ( stagiul de 12 luni in ultimii 2 ani se aplica la dreptul pentru indemnizatia de somaj ;) )
Chestia cea mai grava e ca aceste 2 luni de concediu fara plata le am pe parcursul a 11 luni de munca la ultimul loc, adica cel prezent. Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Somaj in strainatate lenareg lenareg Daca o persoana a lucrat cu contract de munca in strainatate ,apoi a beneficiat de somaj ,la ce Institutie de Romania trebuie su se adreseze ca acestea sa-i ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu inaintea implinirii a 2 ani de concediu crestere copil cbrescan cbrescan buna pe scurt... 1. am fost disponibilizat in 2 martie 2. sotia e profesoara titulara, e in concediu ingrijire copil pana in septembrie Intrebare: poate ... (vezi toată discuția)
Intrare in concediu crestere copil Andreea Barcaru Andreea Barcaru Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare la care primesc raspunsuri diferite de la 2 institutii diferite: Am nascun in iunie 2008 in timpul ... (vezi toată discuția)