avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor!!!!!!!!!!!!

Am si eu o nelamurire.
Mai pot beneficia de aceea indemnizatie de crestere a copilului daca pe parcursul ultimului an am 2 luni de concediu fara plata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:21, 12 Aprilie 2007
puteti sa va interesati la Primarie, unde ar trebui sa depuneti dosarul.
pai nu se depune la ITM
:-/



pai nu se depune la ITM
:-/

Se depune la primaria de care apartine cu domiciliul sau resedinta, iar aceasta trimite dosarul mai departe, la directia de munca, solidaritate sociala si familie
asta IN CAZUL in care e somera, presupun#-o



asta IN CAZUL in care e somera, presupun#-o

...si nu numai ;)
extras din OUG 148/2005:
Art. 9. - (1) Cererile pentru acordarea drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta, reprezentand indemnizatie, stimulent sau alocatie de stat pentru copii, si documentele din care rezulta indeplinirea conditiilor legale de acordare a acestora se depun, dupa caz, la primaria comunei, orasului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucuresti, pe raza careia/caruia solicitantul isi are domiciliul sau resedinta.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj in strainatate lenareg lenareg Daca o persoana a lucrat cu contract de munca in strainatate ,apoi a beneficiat de somaj ,la ce Institutie de Romania trebuie su se adreseze ca acestea sa-i ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu inaintea implinirii a 2 ani de concediu crestere copil cbrescan cbrescan buna pe scurt... 1. am fost disponibilizat in 2 martie 2. sotia e profesoara titulara, e in concediu ingrijire copil pana in septembrie Intrebare: poate ... (vezi toată discuția)
Intrare in concediu crestere copil Andreea Barcaru Andreea Barcaru Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare la care primesc raspunsuri diferite de la 2 institutii diferite: Am nascun in iunie 2008 in timpul ... (vezi toată discuția)