avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de imprumt financiar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de imprumt financiar

este bine sa inregistram un contract de imprumut financiar cu o persoana fizica ce a preluat prin cesiune contractul de leasing al autoturismului unei societati?mentionez ca societatea era in incapacitate de plata si avea debit la societatea de leasing, iar persoana fizica ce a preluat contractul a achita acest debit.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: av_emy , utilizator 10:37, 20 Mai 2010
da, eu zic ca este bine sa inregistrati contractul si sa anuntati si firma de leasing de cedarea debitului ca altfelt nu e valabila preluarea
stiu ca persoana fizica a dat o declaratie precum ca a efectuat o plata in numele societatii si cred ca a fost suficient deoarece nu ne-au contactaat cei de la leasing.cesiunea s-a operat in luna martie.va multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract imprumut financiar av_emy av_emy O societate aflata in incapacitate de plata cesioneaza contractul de leasing autoturism unei persoane fizice.Societatea avea niste facturi neachitate catre ... (vezi toată discuția)
Cerere deschidere insolventa.transferuri patrimoniale Cristianna Cristianna Buna ziua!Vrem sa depunem o cerere de deschidere a insolventei,iar referitor la transferurile patrimoniale ,acum 2 luni societatea noastra a inchis un contract ... (vezi toată discuția)
Inregistrare leasing financiar soricanicoleta soricanicoleta la birou notarial se preia un contract de leasing financiar cum se inregistreaza facturile de leasing,pe factura apare capital si dobanda (vezi toată discuția)