avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire diploma bac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire diploma bac

:( Buna ziua ,
sper ca problema mea se incadreaza aici, daca nu imi cer scuze. Revenind- problema mea este legata de restituirea diplomei de bac -in 2000 am mers la un Colegiu Universitar cu filiala deschisa la mine in oras,am intrat prima pe lista si asa am beneficiat si de bursa de merit, asta doar un semestru pt ca dupa aceea nu am mai continuat din motive personale. Acum vreau sa ma inscriu la alta facultate, si am sunat sa intreb de unde pot recupera diploma, si m-au plimbat de la un centru la altul, am aflat unde este in cele dim urma si au spus ca trebuie sa le restitui bursa pe care am primit-o de la ei, daca vreau diploma inapoi. Asa se procedeaza in astfel de cazuri??? Nu am mai auzit de asa ceva pana acum...
Daca ma poate ajuta cineva rog un raspuns urgent!
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 16:00, 11 Aprilie 2007
~ Conținut șters la cerere ~
stiam ca diploma de bac se retine pe toata durata studiilor superioare; ea se restituie la terminarea facultatii, odata cu diploma de licenta si foaia matricola.



stiam ca diploma de bac se retine pe toata durata studiilor superioare; ea se restituie la terminarea facultatii, odata cu diploma de licenta si foaia matricola.

poti sa fii mai explicita?Scuze dar nu am inteles ce vrei sa spui :)
~ Conținut șters la cerere ~
dupa admitere am cerut restituirea diplomei ,dar directoarea a spus ca trebuie sa ramana la dosar pana la terminarea colegiului, iar in cazul in care vreau sa ma duc si la alta faculatte in acelasi timp ,imi vor da o adeverinta cum ca originalul este la ei...si culmea este un colegiu de stat...

Alte discuții în legătură

Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Problema diplomelor de bac in original sechestrate de spiru haret alexandra02 alexandra02 as dori sa stiu ce se poate face in cazul in care am lasat diploma de bac in original la facultatea spiru haret la unul dintre sediile de invatamant id iar in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)