avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cedare 50% din companie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cedare 50% din companie

Buna ziua,

in acest moment detin 50% dintr-un srl, dar as dori sa ma retrag fara a cere o suma in acest sens. Ce demersuri trebuie sa intreprind?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 09:10, 21 Mai 2010
Mergeti la ORC. Faceti cesiune de parti sociale unde se specifica faptul ca ati primit contravaloarea partilor sociale cedate (chiar daca nu primiti nici un leu). La ORC primiti toate informatiile
[ link extern ]
daca aveti si alte nelamuriri le puteti posta :)
Ultima modificare: Vineri, 21 Mai 2010
A. Ionut, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea dintr-o societate bob02008 bob02008 Buna ziua Dețin cu o persoana un SRL-D de doi ani. Firma a acumulat ceva datorii către stat Asociatul meu , s-a mutat din oras. Iar eu am rămas cu munca ... (vezi toată discuția)
Impartirea bunurilor la retragerea unui asociat dariusv. dariusv. :)Buna Seara, Am nevoie de niste informatii sau mai bine zis sfaturi,sunt asociat intr-o firma cu raspundere limitata iar asociatul meu vrea sa se retraga ... (vezi toată discuția)
Iesire asociati, schimbare sediu social MihaiGDM MihaiGDM Buna seara, Am cautat prin subiectele deschise in aceasta sectiune si am gasit cateva fragmente de raspunsuri dar nu sunt sigur ca ele sunt valabile in ... (vezi toată discuția)