avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ASISTENT IN BROKERAJ PFA - casa de marcat fiscala e ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ASISTENT IN BROKERAJ PFA - casa de marcat fiscala e necesara?

Sunt asistent in brokeraj si acuma cateva zile m-am inregistrat ca PFA cod CAEN 6622 la REGISTRUL COMERTULUI.Dupa deschiderea PFA-ULUI am mers la ADMINISTRATIA FINANCIARA ptr a ma inregistra si la ei dar aici-a mi-a spus ca sa-r putea sa am nevoie de casa de marcat fiscala.Intrebarea mea este daca trebuie sa-mi achizitionez casa de marcat ptr ca eu nu vad la ce mi-ar folosi,deoarece eu lucrez pe baza de comision care imi intra o-data pe luna in cont si in rest la eliberarea politelor de asigurare tai chitante de la firmele de asigurari pe care le preiau pe baza de proces verbal impreuna cu politele.VA ROG DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE CU UN RASPUNS

Alte discuții în legătură

Inregistrare la registrul comertului Flow Flow Buna ziua! Sunt persoana fizica, inregistrata cu CIF la ANAF. Pot sa ma inregistrez la Registrul Comertului pentru a putea deschide un punct de ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon pentru pfa platitor de tva cami6891 cami6891 Buna ziua, Am un PFA cu cod caen 6622.Este singura activitate pe care o desfasor. Mentionez ca la finele lunii trecute am ajuns la cifra de afaceri de ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa tamada tamada vreau sa imi fac un PFA cu un cod CAEN in care pot sa imi deduc combustibilul si cazarea deoarece am o calaborare cu un broker pentru care fac recrutare de ... (vezi toată discuția)