avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Atingere plafon pentru pfa platitor de tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Atingere plafon pentru pfa platitor de tva

Buna ziua,

Am un PFA cu cod caen 6622.Este singura activitate pe care o desfasor. Mentionez ca la finele lunii trecute am ajuns la cifra de afaceri de 220000 lei. Va trebui sa ma duc la finantesa ma inregistrez ca platitor de TVA?
Eu am un contract de asistenta in brokeraj cu un brober de asigurari. La finele fiecarei luni trebui sa emit o factura pentru a incasa comisionul pentru activitatea prestata.
Cum voi proceda de acum inainte, deoarece brokerul nu este platitor de TVA?
Eu am de incasat un comision de 3000 lei, la aceasta suma va trebui sa adaug TVA-ul de 20%?
Cine mi-l va plati deoarece brokerul este neplatitor de TVA?
Va rog ajutati-ma cu o sugestie.
multumesc

Cel mai recent răspuns: cami6891 , utilizator 17:26, 11 Octombrie 2016
buna ziua,

nu ma poate ajuta nimeni?
Un asistent in brokeraj care are ca obiect de activitate doar cod caen 6622 la atingerea plafonului de 220 000 lei devine platitor de TVA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intermediari in asigurari mircea_xy mircea_xy Buna ziua! Sunt intermediar in asigurari, asistent in brokeraj persoana juridica. Am o cifra de afaceri mai mare de 65000 euro anul trecut. Am obiect de ... (vezi toată discuția)
Caen secundar 6622 KUZMICI2005 KUZMICI2005 Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)
Firma cu cod caen 6622 - asistent in brokeraj BodooitBv BodooitBv Buna seara, Am rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca in mod cert cu urmatoarele: Am un SRL cu obiect de activitate comert, de curand am semnat un ... (vezi toată discuția)