avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT COLECTIV DE MUNCA LA NIVEL NATIOANAL PE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT COLECTIV DE MUNCA LA NIVEL NATIOANAL PE RAMURA DE CONSTRUCTII-MONTAJ PE 2007

:(( Va rog daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema.
Am nevoie urgenta de un model de Contract colectiv de munca la nivel national, in constructii-montaj pe anul 2007.

Va multumesc.
Laura
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:19, 15 Aprilie 2007

:(( Va rog daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema.
Am nevoie urgenta de un model de Contract colectiv de munca la nivel national, in constructii-montaj pe anul 2007.

Va multumesc.
Laura

Te rog mai sterge din cele 3 topicuri...

Si cum adica UN MODEL??? Ca doar nu poate fi mai mult de un Contract colectiv de munca la nivel national, pe ramura constructii-montaj, pe anul 2007... #-o
Ai cautat pe google? ARACO parca avea un sait...
Daca nu echivaleaza di CCM unic la nivel National
Cum sa adapteze? Doar contractul pe ramura nu e cel nationat cu adaugarea ramurei... Sunt unele conditii specifice meseriilor din domeniu, cu beneficii si obligatii corespunzatoare, cu protectia muncii etc...

Esti insa foarte sigura ca s-a incheiat anul acesta???
Nu sunt sigura ca exista un contract pe 2007.
Dar am crezut ca asa cum este cel unic la nivel national pe anii 2007-2010, exista si acesta in constructii montaj.
Eu am ultimul din 2005.

Va multumesc
Eu n-am gasit decat din 2001. :(

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca la nivel natioanal pe ramura de constructii-montaj pe 2007 laura_bugar laura_bugar :(( Va rog daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema. Am nevoie urgenta de un model de Contract colectiv de munca la nivel national, in constructii-montaj ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel natioanal pe ramura de constructii-montaj pe 2007 laura_bugar laura_bugar :(( Va rog daca puteti sa ma ajutati in aceasta problema. Am nevoie urgenta de un model de Contract colectiv de munca la nivel national, in constructii-montaj ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca Pahomi Lena Pahomi Lena Buna ziua, Va rog sa imi explicati pe scurt care sunt situatiile in care se intocmeste un contract colectiv de munca. Exista unul standard pt anul in curs? ... (vezi toată discuția)