avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revizuire hotarare recurs .. anulare sau schimbare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revizuire hotarare recurs .. anulare sau schimbare hotarare?

daca cererea de revizuire se intemeiaza atat pe alin 1, 2 cat si pe alin 7 (hotarari potrivnice) unde se introdue cererea? Se fac doua cereri, in caz ca este respinsa cea intemeiata pe alin7 sa cer schimbarea in parte a hotararii intemeind cererea pe alin 1 sau 2 (s-a dat mai mult decat s-a cerut , etc)?
Sa cer anularea sau schimbarea hotararii?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:20, 21 Mai 2010
nu postati acelasi topic de mai multe ori
Pentru a primi un sfat util ,cred ca ar trebui sa detaliati problema pe care o aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire hotarare recurs claudiu84 claudiu84 daca cererea de revizuire se intemeiaza atat pe alin 1, 2 cat si pe alin 7 (hotarari potrivnice) unde se introdue cererea? Se fac doua cereri, in caz ca este ... (vezi toată discuția)
In ce cazuri se poate face cerere de revizuire a unei hotarari pronuntate in recurs? bensilili bensilili in ce cazuri se poate face cerere de revizuire a unei hotarari pronuntate in recurs? (vezi toată discuția)
Taxa auto covasa_dan covasa_dan va rog sa imi dati un sfat.am facut recurs pentru recuperarea taxei auto iar acesta a fost respins in data de 29.02.2012 \"anulează ca netimbrat recursul ... (vezi toată discuția)