avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie + salariu (functionar public)
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie + salariu (functionar public)

-va rog sa-mi spuneti daca se poate cumula pensia cu salarul de la stat
-pensia este 2200 brut
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 11:02, 23 Mai 2010
Conform Legii nr 329/2009 se poate cumula pensia neta cu veniturile, dacă nivelul acesteia nu depăşeşte nivelul salariului mediu brut pe economie utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat (1836 lei pe anul 2010).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie-salariu lefter vasile lefter vasile Am o pensie bruta de 1970 lei si neta de 1730 lei.Prestez 14 ore saptamanal la Lieul Pedagogic.Am dreptul la cumul pensie-salariu? (vezi toată discuția)
Incompatibilitate pensie- salariu gaby56 gaby56 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma angajej in calitate de consilier juridic pe baza de contract determinat sau nedeterminat la Politia locala, ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu NELU1949 NELU1949 Buna ziua ! Art. 118 din Legea 263/2010, in vigoare de la 01.01.2011, prevede categoriile de persoane care pot cumula pensia cu alte venituri ... (vezi toată discuția)