avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mama este mostenitoare sau nu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mama este mostenitoare sau nu

buna ziua,
bunica din partea tatalui decedeaza acum 2 ani,fiica ei decedeaza acum 6 luni,tatal meu in urma cu 13 ani ( matusa si tata sint copii bunicii decedate).
Matusa mea nu mai are alti mostenitori,tata avind 2 fete si sotia care este in viata.
La succesiunea apartamentului bunicii ( in actele casei apare bunica mea si matusa mea),mama mea are si ea o cota parte din apartament?
Trebuie sa ma duc sa fac actele de succesiune si nu stiu daca imi trebuie procura si de la mama si de la sora,in conditiile in care apartamentul nu este in Bucuresti si ele nu pot veni la succesiune.
P.S. matusa mea nu a facut succesiunea dupa bunica,este necesar si acest pas pentru intocmirea actelor?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters135221 , utilizator 17:32, 23 Mai 2010
Daca matusa nu mai are mostenitori, atunci succesorii sunt cele doua fiice impreuna cu sotia supravietuitoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa bunic amarilys amarilys Buna ziua, Am si eu o intrebare. Urmeaza sa deschidem o succesiune dupa bunicul decedat, respectiv dupa partea care ii revine tatalui meu (la randul sau ... (vezi toată discuția)
Mostenirea dupa decesul tatalui lumiplai lumiplai BUNA ZIUA MA NUMESC LUMINITA SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA. PARINTII MEI AU FOST CASATORITI TIMP DE 2 ANI. DIN CASATORIA LOR ... (vezi toată discuția)
Mostenire elena_1234 elena_1234 Buna ziua, Am urmatoarea problema: Bunicul mamei mele a murit acum mai bine de 20 de ani. La momentul respectiv apartamentul s-a impartit jumatate intre ... (vezi toată discuția)