avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titularizare in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titularizare in invatamant

Buna ziua. Daca la examenul de titularizare din 2007 am obtinut o nota peste media de titularizare este obligatoriu sa dau din nou examen si in luna iulie a acestui an? Mentionez ca am avut continuitate 3 ani la acelasi liceu. Trebuie sa o iau de la inceput ca si cum as fi terminat acum facultatea si nu am predat in cadrul niciunei scoli? Nu se poate obtine continuitate pe post in baza notei din 2007? Daca nu, care este procedura legala (in baza carei legi)?

Alte discuții în legătură

Criterii titularizare victor_dorel victor_dorel va rog sa ma lamuriti in problema repartizarii in urma concursului de titularizare in invatamant am obtu=inut nota 8,15 la examenul de titularizare, la ... (vezi toată discuția)
Titularizarea în licee maghiare, interzisă românilor Gheorgheurzica Gheorgheurzica Bună seara tuturor, Nelămurirea si stupefacția mea este legată de titularizare. Aș dori tare mult să știu care este legea care permite unui ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)